Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manuel Lettenbichler a câştigat Red Bull Romaniacs pentru a treia oară la rând

motocros

Pilotul german Manuel Lettenbichler a câştigat, sâmbătă, ediţia a 18-a a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs, denumită Vertical Madness Reloaded, potrivit Agerpres.

Pentru Lettenbichler este a treia victorie consecutivă la Red Bull Romaniacs, egalându-l pe francezul Cyril Despres. Şi tatăl lui Manuel, Andreas, s-a impus în această cursă, în 2009.

 

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...


Britanicul Graham Jarvis are cele mai multe titluri la Red Bull Romaniacs, şase, însă el s-a accidentat la finalul zilei secunde şi a fost nevoit să abandoneze în cursa spre titlul cu numărul şapte.

Manuel Lettenbichler (KTM) a fost urmat în clasamentul final al clasei Gold de sud-africanul Wade Young (Sherco) şi de spaniolul Mario Roman (Sherco). Cel mai bine clasat român a fost Norbert Levente Jozsa, pe 17.

La Clasa Silver s-a impus americanul Nick Fahringer, urmat de slovenul Toni Mulec şi de britanicul Jamie Lewis. Cristian Harpă a ocupat locul 10, iar Emanuel Gyenes s-a clasat pe 13.

Belarusul Artem Kunevici s-a impus la Clasa Bronze, urmat de românul Bogdan Marian Buţiu şi de islandezul Agust Mar Viggosson.

La Clasa Iron învingător a fost slovena Tjasa Fifer, doar a doua femeie care câştigă o clasă la Red Bull Romaniacs. Ea a fost urmată în clasamentul final de elveţianul Raffael Panzeri şi de estonianul Timo Hermlin.

La Clasa Atom victoria a revenit rusului Dmitri Ahmanaev, urmat de conaţionalul Roman Kurbatov şi de americanul Danny Melvin.

Red Bull Romaniacs, cel mai dur raliu hard enduro din lume, organizat în judeţul Sibiu, este din 2021 etapă a Campionatului Mondial de hard enduro.

Federaţia Internationala de Motociclism a ajuns la un acord cu WESS (World Enduro Super Series), pentru ca începând din 2021 să se înfiinţeze un Campionat Mondial de hard enduro. Acesta se cheamă FIM Hard Enduro World Championship, iar Red Bull Romaniacs a fost etapa a patra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.