Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manuel Neuer, căpitanul naţionalei de fotbal a Germaniei: 'Nu a mai fost niciodată un sezon ca acesta şi sperăm că nu va mai fi altul'

"Nu a mai fost niciodată un sezon ca acesta şi sperăm că nu va mai fi altul", s-a plâns portarul Manuel Neuer, căpitanul naţionalei de fotbal a Germaniei, care acuză programul foarte încărcat din cauza pandemiei de coronavirus, scrie AFP.

Echipele implicate şi în cupele europene nu mai au timpul necesar pentru a se pregăti, a declarat goalkeeperul lui Bayern Munchen pentru site-ul Sportbuzzer. "Unele exerciţii la antrenament pur şi simplu nu mai sunt posibile în acest moment. După meci ne ocupăm de recuperare, apoi de puţină tactică, ultimul antrenament înainte de următorul meci şi apoi trebuie să joci din nou", a spus Neuer, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Situație absolut scandaloasă în Vaslui. Un fost traficant de minore a ajuns consilier județean

El este pe aceeaşi lungime de undă cu selecţionerul Joachim Loew.

Întrebat marţi despre cascada de accidentări, Loew a criticat din nou ritmul infernal în care se joacă după reluarea competiţiilor, întrerupte câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus. "Era de prevăzut şi nu am jucat decât două luni în acest sezon. Problemele se vor agrava. Dacă noi, antrenorii, nu suntem rezonabili, anul viitor vom avea o problemă uriaşă", a avertizat el.

"Sper că acei care sunt responsabili cu calendarul se vor gândi", a adăugat Loew, care nu va conta pe circa zece jucători importanţi la meciurile din această lună şi va folosi o echipă B în amicalul de miercuri cu Cehia.

Neuer a fost menajat de Loew şi se va alătura doar joi echipei reprezentative, pentru ultimele două întâlniri din Liga Naţiunilor, cu Ucraina (14 noiembrie) şi Spania (17 noiembrie).

"Noi, fotbaliştii, nu ar trebui să ne plângem (...)", recunoaşte Neuer. "Spre deosebire de mulţi alţii, avem dreptul să jucăm şi suntem foarte fericiţi pentru asta. Este de ajuns să ne uităm la sportul amator sau la alte discipline sportive", care sunt oprite din cauza pandemiei, a spus Neuer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.