Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manuel Neuer este indecis în privința revenirii sale pe teren

www.transfermarkt.com
Manuel Neuer

Manuel Neuer, portarul selecţionatei Germaniei şi al echipei de fotbal Bayern Munchen, şi-ar putea amâna timp de mai multe luni revenirea în competiţie, după fractura la picior suferită în iarnă, a anunţat marţi cotidianul Bild, citat de agenţia DPA.

Potrivit surse citate, oficialii lui Bayern vorbesc acum despre o schimbare de planuri, iar comeback-ul lui Neuer ar putea fi amânat chiar până în 2024, conform agerpres.

Bild precizează că, în ultimele săptămâni şi luni, Neuer a avut probleme din ce în ce mai mari în timpul recuperării, confrutându-se cu dureri şi regrese.

Goalkeeper-ul german a suferit o fractură la picior, în luna decembrie, în timp ce schia în vacanţă, după participarea la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Luni, Bayern a anunţat că Neuer şi-a reluat programul de recuperare după ce a fost supus cu succes unei intervenţii chirurgicale, pentru a-i fi extras implantul metalic de la peroneul drept.

Bayern Munchen, campioana en titre din Bundesliga, va disputa primul său meci oficial în acest weekend, când va înfrunta formaţia RB Leipzig în Supercupa Germaniei, fără să aibă însă un titular cert.

Yann Sommer, recrutat în luna ianuarie de la Borussia Moenchengladbach pentru a suplini absenţa lui Neuer, s-a transferat între timp la Inter Milano, în timp ce Alexander Nubel a fost împrumutat la VfB Suttgart.

Principala opţiune a bavarezilor pentru postul de portar este în acest moment Sven Ulerich, care l-a înlocuit pe Neuer în opt meciuri, în prima parte a sezonului trecut şi, de asemenea, în alte ocazii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.