Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manuel Neuer, subiect de polemică întra federația germana și Bayern Munchen

fotbal drepturi tv minge

Oliver Bierhoff, directorul Federaţiei germane de fotbal (DFB), a respins joi criticile ce i-au fost aduse de preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, privind lipsa de susţinere pentru portarul naţionalei, Manuel Neuer, scrie dpa potrivit Agerpres.

''Acuzaţiile m-au surprins şi chiar nu le înţeleg'', a afirmat Bierhoff. De asemenea, el a menţionat că nu vede niciun motiv pentru ca selecţionerul Joachim Loew să fie implicat în discuţiile publice dintre Manuel Neuer şi rezerva sa de la naţională, portarul echipei FC Barcelona, Marc-Andre ter Stegen.

''Nu cred că trebuie să repet că performanţele lui Manuel vorbesc pentru el. În acelaşi timp, selecţionerul Loew a observat şi forma excelentă în care se află Marc-Andre ter Stegen şi care trebuie să aibă şansa sa'', a declarat Bierhoff.

Ter Stegen a acuzat faptul că nu i se oferă minute de joc la naţională, el nefiind între buturi nici în meciul cu Olanda şi nici în cel cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2020.

Preşedintele lui Bayern, Uli Hoeness, a susţinut că Neuer rămâne cel mai bun portar al Germaniei şi a catalogat drept ''teatrale'' afirmaţiile lui Ter Stegen, criticând şi conducerea DFB după ce Loew a renunţat la serviciile tripletei bavarezilor Mats Hummels, Jerome Boateng, Thomas Mueller.

Ter Stegen (27 ani) are doar 22 de apariţii în poarta primei reprezentative a Germaniei faţă de cele 90 de până acum ale lui Neuer (33 ani).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.