Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MapN anunţă că există preocupare permanentă pentru rezolvarea problemelor întâmpinate de veteranii şi văduvele de război

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Secretarul de stat în Ministerul Apărării Naţionale, Nicolae Nasta, a dat asigurări, marţi, că "există preocupare permanentă la nivelul ministerului cu privire la rezolvarea problemelor întâmpinate de veteranii şi văduvele de război". El a declarat, cu prilejul Adunării generale anuală a biroului executiv a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, că preocuparea faţă de problemele veteranilor şi văduvelor de război trebuie văzută "nu ca o obligaţie instituţională, ci ca o stare de normalitate, în semn de respect pentru sacrificiile asumate de cei ce şi-au dedicat întreaga viaţă Armatei şi ţării".

Secretarul de stat a transmis, totodată, mesajul ministrului Apărării, Mihai Fifor. "România nu ar fi fost astăzi ţara cu care ne mândrim dacă dumneavoastră nu v-aţi fi sacrificat tinereţea şi sănătatea în tranşee, în istovitoarele marşuri ale campaniilor din est sau din vest, în cumplitele bătălii pe care le-aţi înfruntat cu atâta curaj. Suferinţele şi tragediile pe care fiecare dintre dumneavoastră le-a trăit nu v-au îngenuncheat şi nu v-au descurajat. Întorşi acasă, după încheierea războiului, v-aţi angajat în eforturile de reconstrucţie a ţării şi aţi continuat, astfel, să îmbogăţiţi zestrea pe care ne-aţi lăsat-o. Este datoria noastră să o preţuim şi să o îmbogăţim pentru a lăsa, la rândul nostru, celor care vin, o moştenire pe măsură", este mesajul transmis de ministru, conform Agerpres.

Adunarea a fost prezidată de preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, generalul (rtr.) Marin Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.