Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MApN: 'Campania de vaccinare în toate spitalele militare din ţară şi se derulează zilnic, între orele 8.00 şi 20.00'

Inquam Photos / George Calin
vaccinare 3

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat că, luni, a început campania de vaccinare în toate spitalele militare din ţară şi se derulează zilnic, între orele 8.00 şi 20.00, potrivit news.ro.

”Faza I de vaccinare anti-COVID-19 pentru personalul medical din unităţile sanitare ale Ministerului Apărării Naţionale a debutat miercuri, 30 decembrie 2020, la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara, 31 decembrie 2020, la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov şi Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, şi, din 4 ianuarie, la celelalte spitale militare din ţară”, a transmis, luni, MApN.

Citește și: Sorin Cîmpeanu vine cu noi detalii despre deschiderea școlilor: ‘Până la jumătatea lunii ianuarie nu cred că cineva responsabil poate promite o decizie’

Instituţia a precizat că centrele de vaccinare sunt organizate în incinta spitalelor militare de urgenţă şi vor funcţiona zilnic, între orele 8.00 şi 20.00, conform planificării în sistemul electronic.

”Vaccinarea personalului medical este un act de responsabilitate care asigură protejarea acestuia şi menţinerea capacităţii de a continua acordarea asistenţei medicale, în condiţii de siguranţă, tuturor pacienţilor. În perioada următoare, dozele de vaccin solicitate vor fi livrate de la Centrul naţional de stocare a vaccinului COVID-19 şi de la centrele regionale de depozitare către centrele de vaccinare din judeţele arondate”, a mai transmis MApN.

În spitalele publice din ţară au fost vaccinate, până luni la ora 17.00, 25.508 cadre medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.