Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MApN: Cooperarea bilaterală şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice, printre temele discutate de Fifor cu ambasadorul Marii Britanii

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Cooperarea bilaterală şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice s-au aflat printre temele discutate marţi de ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, cu ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell.

Potrivit unui comunicat al MApN transmis Agerpres, ministrul Mihai Fifor a avut, la sediul ministerului, o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, Paul Brummell. "Agenda de discuţii a inclus subiecte de actualitate legate de cooperarea bilaterală şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice", se precizează în comunicat.

Ministrul Fifor a exprimat apreciere specială pentru prezenţa militară constantă a Marii Britanii în România, pe toate cele trei dimensiuni - terestră, maritimă şi aeriană -, evidenţiind cu precădere sprijinul în cadrul aliat în vederea implementării prezenţei NATO în regiunea Mării Negre, menţionează MApN. Potrivit sursei citate, cei doi oficiali au avut un schimb de opinii cu privire la modalităţi concrete de intensificare a cooperării dintre România şi Marea Britanie, atât în cadrul aliat, cât şi bilateral, în beneficiul forţelor armate ale celor două state.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.