Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MApN investește 1,8 milioane de lei pentru reabilitarea termică a Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc, județul Buzău

gabriel les

Clădirea Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc, judeţul Băzău, va fi reablitată termic, până la 31 octombrie 2020, în cadrul unui proiect în valoare de peste 18,5 milioane de lei. Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a semnat, vineri, contractul de finanţare a proiectului, potrivit news.ro.

Citește și: Întâlnire Firea - Stănescu - Neacșu - Petrea: În #echipă

Ministrul Gabriel Leş, a semnat, vineri, contractul de finanţare a proiectului ”Reabilitarea termică a pavilionului 31 – Învăţământ din cazarma 329-Boboc”.

”Astfel, până la 31 octombrie 2020 va fi reabilitată termic clădirea Şcolii de aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc, în vederea creşterii eficienţei energetice a clădirii şi utilizării energiei din surse regenerabile”, a anunţat, vineri, Ministerul Apărării Naţionale.

În cadrul proiectului vor fi reabilitate termic sistemele de încălzire şi de furnizare a apei calde de consum şi vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice pentru consum propriu.

De asemenea, vor fi instalate, reabilitate şi modernizate sistemele de climatizare şi ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior şi vor fi executate lucrări de reabilitare şi modernizare a instalaţiilor de iluminat în clădiri.

Valoarea totală a cererii de finanţare este de 18.524.541,14 lei, din care finanţare externă nerambursabilă în valoare de 8.935.963,53 lei şi cofinanţare a cheltuielilor eligibile şi neeligibile în valoare de 9.588.577,61 lei.

Proiectul „Reabilitarea termică a pavilionului 31 – Învăţământ din cazarma

329-Boboc” este implementat de Secretariatul General al Ministerului Apărării Naţionale, cu sprijinul Direcţiei domenii şi infrastructuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.