Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MApN spune că bătrânul imobilizat cu forța și încătușat pentru că nu purta mască nu este ofițer în rezervă

Reprezentanții MApN anunță că bărbatul imobilizat sâmbătă de jandarmi nu este ofițer în rezervă. Precizarea vine după ce bărbatul a participat la o manifestare la Palatul Parlamentului și a refuzat să poarte mască și să fie legitimat. Înainte de a fi imobilizat, el a spus că este ofițer de armată.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?'

Reprezentanții MApN susțin că bărbatul nu figurează în evidențele MApN ca ofițer în rezervă.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la incidentul din București, de sâmbătă, ora 18.30, din apropierea Palatului Parlamentului, în care un bărbat ce a fost imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei ar avea calitatea de ofițer în rezervă al Ministerului Apărării Naționale, pentru corecta informare a opiniei publice, Biroul de presă al MApN este împuternicit să facă următoarele precizări: În urma verificărilor efectuate, cetățeanul în cauză nu figurează ca ofițer în rezervă în evidențele MApN”, au anunțat cei de la MApN.

Sâmbătă seara, bărbatul a participat la o manifestare la Palatul Parlamentului. El a refuzat să poarte mască de protecție și să fie legitimat de jandarmi. Aceștia l-au imobilizat și i-au pus cătușele, în timp ce bărbatul se opunea, provocându-i pe jandarmi la bătaie și susținând că este ofițer în rezervă al armatei române. Jandarmeria Capitalei a solicitat efectuarea unei anchete în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.