Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maradona a fost înmormântat

Maradona

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona, care a încetat din viaţă miercuri, la Buenos Aires, a fost înmormântat. La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenţi familia starului decedat şi apropiaţii săi, aproximativ 30 de persoane.

Vezi și: Patriarhia, mesaj tranşant pentru Guvern, după incidentele de la Constanţa: 'Statul are mandatul de a garanta libertatea religioasă şi pacea socială'

La intrarea în cimitir, sute de fani au aşteptat dincolo de un cordon al poliţiei.

Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani. Joi, mii de oameni i-au adus un ultim omagiu fostului fotbalist la palatul prezidenţial din Buenos Aires, Casa Rosada. Timp de mai multe ore, fanii s-au perindat prin faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al lui Diego Maradona. Omagierea de la Casa Rosada s-a încheiat neaşteptat, mai devreme decât era programat, din cauza unor incidente în afara palatului, mai mulţi fani pătrunzând în curte şi în apropierea Casa Rosada înregistrându-se ciocniri între fani şi forţele de ordine. Cortegiul funerar a parcurs drumul către cimitir în mai mult de o oră, salutat pe parcurs de argentinienii ieşiţi în stradă pentru a-şi omagia idolul.

Maradona a fost înmormântat alături de părinţii săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.