Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maramureş: Doi tineri de 17 şi 19 ani au fost identificaţi de poliţişti după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o şcoală

politie bun

Doi tineri de 17 şi 19 ani din oraşul Borşa au fost identificaţi de poliţişti după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o unitate de învăţământ cauzând un prejudiciu de 20.000 de lei, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic la data de 11 noiembrie despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unei şcoli gimnaziale din oraş, de unde au sustras mai multe bunuri, potrivit Agerpres.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a efectuat cercetarea la faţa locului, stabilind că fapta a fost comisă în cursul nopţii, iar persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi pătruns în interiorul şcolii aflată în reabilitare prin forţarea sistemului de închidere. În cauză, au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii faptei de furt calificat şi s-a constatat faptul că, în urma valorificării informaţiilor obţinute au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi tineri de 17 şi 19 ani din oraşul Borşa", a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.