Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maramureș plai cu flori, au dat horinca pe droguri - Percheziții și arestări în rândul traficanților care vindeau inclusiv copiilor

DIICOT
canabis

Peste 50 de kilograme de canabis și jumătate de kilogram de cristal au fost confiscate în urma a 10 percheziții efectuate în weekend în județul Maramureș. Drogurile erau vândute consumatorilor din județ, inclusiv copiilor.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

Potrivit DIICOT, doi dintre inculpați au fost prinși în flagrant, sâmbătă, în timp ce dețineau, într-o locuință închiriată, cantitatea de aproximativ 700 grame canabis (drog de risc) destinat comercializării către consumatori de pe raza județului Maramureș. S-a reținut faptul că aceștia, în perioada mai-decembrie 2023 au procurat, deținut, intermediat sau comercializat direct cristal (3-CMC, drog de mare risc) și canabis, drog de risc.

Din actele de urmărire penală a rezultat că, în aceeași perioadă, cel de al treilea inculpat a achiziționat de la ceilalți doi, atât droguri de risc (peste 200 grame canabis), cât și de mare risc (aproximativ 500 grame cristal), în scopul vânzării către consumatori, inclusiv minori, de pe raza aceluiași județ.

Au fost făcute 10 percheziții domiciliare, fiind identificată și ridicată cantitatea de 53 kilograme canabis, precum și alte mijloace de probă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus duminică arestarea preventivă a celor 3 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.