Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maratonul de la New York a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19

www.berlin.de
Maraton Berlin

Maratonul de la New York, programat pe 1 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii.

The New York Road Runners (NYRR), în parteneriat cu primăria oraşului, a informat, potrivit Reuters, că decizia de anulare a evenimentului a fost luată din cauza problemelor legate de coronavirus şi a aspectelor care ţin de sănătatea şi siguranţa sportivilor şi a celor implicaţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cozmin Gușă prezintă ‘cifrele groazei’! ‘Nu sunt cele despre infectații cu coronavirus’

''Anularea maratonului este o veste dezamăgitoare pentru toţi cei care sperau să fie prezenţi, sportivi şi public, dar este cea mai bună soluţie pentru protejarea sănătăţii oamenilor'', a spus Michael Capiraso, directorul NYRR.

Anul trecut, cursa masculină din cadrul maratonului de la New York s-a încheiat cu victoria kenyanului Geoffrey Kamworor, care a repetat astfel succesul din 2017. Acesta a trecut primul linia de sosire, în Central Park, după 2 h 08 min 13 sec, devansându-i pe compatriotul său Albert Korir (2 h 08 min 36 sec) şi pe etiopianul Girma Bekele Gebre (2 h 08 min 38 sec).

Citește și: Veste mare! Anumiți români vor avea parte de beneficii uriașe

La feminin s-a impus atleta kenyană Joyciline Jepkosgei care a detronat-o pe "regina" acestei competiţii, compatrioata sa Mary Keitany, cvadruplă laureată a probei din metropola americană, ce s-a clasat pe locul secund.

Jepkosgei a fost cronometrată pe distanţa de 42,195 km în 2 h 22 min 38 sec, trecând linia de sosire cu aproape un minut în faţa lui Keitany (2 h 23 min 32 sec), care a triumfat la New York în 2014, 2015, 2016 şi 2018, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat etiopiana Ruti Aga, în 2h 25 min 31 sec.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.