Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maratonul de la Newport a fost mai lung, astfel că timpii vor fi corectaţi

captura video
cursa maraton

Organizatorii maratonului de la Newport (Ţara Galilor) şi-au cerut scuze alergătorilor, miercuri, după ce au descoperit că distanţa cursei din acest an a fost prea lungă şi au promis că vor corecta timpii celor care au aplicat pentru maratonul de la Londra, transmite Reuters, potrivt Agerpres.

Organizatorii au fost anunţaţi de Asociaţia Măsurătorilor de Curse din Regatul Unit (AUKCM) că lungimea cursei desfăşurate pe 28 aprilie a fost mai mare cu 276 de metri faţă de lungimea tradiţională a maratonului, 42,195 km.

''Run 4 Wales este dezamăgită de ce s-a întâmplat la unele din evenimentele sale şi le cere scuze fără rezerve celor afectaţi, în special celor care vizau timpi de calificare'', au anunţat organizatorii într-un comunicat.

''Din acest motiv, am colaborat cu organizatorii maratonului de la Londra, care au fost de acord ca timpii să fie corectaţi la cei care s-au înscris la eveniment, pentru cazul în care acceptarea lor ar fi afectată'', au mai precizat organizatorii cursei galeze, care au menţionat că ''un anumit număr de secunde'' vor fi scăzute din timpii de finiş.

''De exemplu, un timp de trei ore va fi corectat cu aproximativ 70 de secunde'', au explicat ei. Acest lucru va fi făcut automat prin sistemul de înscriere la prestigiosul maraton de la Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.