Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Așa cum era de așteptat, Maratonul Vaccinării de la Timișoara este un EȘEC: Sub 4.000 de vaccinați, după primele două zile

smartradio.ro
vaccin

Aproape 4.000 de oameni s-au prezentat, până duminică dimineaţĂ, la Maratonul Vaccinării care se desfăşoară în aceste zile, la Timişoara, pentru a se imuniza împotriva COVID-19. Evenimentul se desfăşoară la Centrul Regional de Afaceri, până luni dimineaţa la ora 8.00. Astfel, cu mai puțin de 24 de ore înainte de închidere, evenimentul poate fi considerat un eșec.

Potrivit organizatorilor, până duminică dimineaţă, la Maratonul Vaccinării de la Timişoara s-au imunizat 3.865 de oameni. În timpul nopţii de sâmbătă spre duminică s-au vaccinat 313 oameni.

Citește și: Fostul ministru Corina Șuteu, implicată în scandalul 'Poneiului roz', oferă consultanță pentru primăria Timișoarei (presă)

Autoritățile își propuneau să vaccineze cel puțin 10.000 de oameni și aveau pregătite alte 3.000 de doze de rezervă.

Maratonul Vaccinării de la Timişoara a început vineri, 23 aprilie, la ora 16.00 şi se încheie luni, 26 aprilie, la ora 08.00 dimineaţă.

Proiectul iniţiat de Asociaţia pentru ATI Aurel Mogosanu a adunat laolaltă peste 400 de medici, asistente medicale de la toate spitalele din Timişoara, dar şi studenţi la Medicină. Aceştia s-au organizat în grupe de câteva zeci, care se schimbă la câteva ore pentru a face faţă numărului de pacienţi la care se aşteaptă organizatorii.

Citește și: Valeriu Gheorghiță anunță maraton de vaccinare în București, pe 7-9 mai

Cei care se vor imuniza la acest centru vor primi doze de vaccin de la Pfizer, iar rapelul va avea loc printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doză, la Sala Olimpia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.