Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marc Overmars, director tehnic la Ajax Amsterdam până în 2026

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Directorul tehnic al clubului olandez de fotbal Ajax Amsterdam, Marc Overmars, va rămâne pe funcţie până în iunie 2026, el prelungindu-şi înţelegerea cu conducerea grupării, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Deşi au existat zvonuri conform cărora ar fi urmat să plece la Newcastle United, FC Barcelona sau Arsenal Londra, Overmars a pus capăt speculaţiilor semnând miercuri o nouă înţelegere cu "lăncierii".

''Nu îl mai căutaţi pe Marc", a scris clubul din Amsterdam pe Twitter imediat după ce a obţinut semnătura lui Overmars, cu trimitere la încercările de cooptare a fostului internaţional olandez din partea altor cluburi.

"Mă simt foarte entuziasmat de munca mea la Ajax şi sunt foarte satisfăcut. Cooperarea cu colegii mei, membri ai consiliului de conducere, este, de asemenea, foarte bună, ca şi relaţia cu toţi cei implicaţi la club'', a punctat Overmars.

Marc Overmars (47 ani) era legat iniţial de campioana Olandei până în 2024. Ca jucător, el a avut 86 de selecţii la naţionala Olandei, înscriind 17 goluri. La Ajax a jucat între 1992 şi 1997, însă a evoluat şi la Arsenal între 1997 şi 2000.

În prezent, Ajax este lider în Eredivisie, cu 36 puncte după 15 etape, având 1 punct mai multe decât Feyenoord şi 2 peste PSV Eindhoven, următoarele două clasate. Ajax s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor câştigând toate meciurile din grupa sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.