Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marca: FC Barcelona a făcut o greşeală ce se poate dovedi 'istorică', prin cedarea atacantului Paco Alcacer la Borussia Dortmund

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Cotidianul Marca a scris, joi, că FC Barcelona a făcut o greşeală ce se poate dovedi "istorică", prin cedarea atacantului Paco Alcacer la Borussia Dortmund, scrie news.ro.

Paco Alcacer a marcat, joi, două goluri în meciul amical pe care Spania l-a câştigat la Cardiff, cu scorul de 4-1, în faţa reprezentativei Ţării Galilor.

Atacantul a marcat în minutele 8 şi 29, celelalte reuşite aparţinându-le lui Sergio Ramos '19 şi Bartra '74, respectiv Vokes '89.

Aceste două goluri se adaugă celor şase înscrise în Bundesliga, în 81 de minute jucate de spaniol la Borussia Dortmund, în acest sezon.

Citește și: Rusia a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Suedia, în Liga Naţiunilor

În vară, fotbalistul de 25 de ani a fost împrumutat de Barcelona la Dortmund, pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare de către germani la finalul perioadei, pentru 30 de milioane de euro, aceeaşi sumă cu care a fost cumpărat de catalani de la Valencia, în 2016. Iar Borussia Dortmund a anunţat că va activa această clauză.

Marca scrie că această cedare a fost greu de înţeles în vară, în condiţiile în care Alcacer era o opţiune de rezervă pentru Luis Suarez. Acum, cedarea jucătorului a devenit chiar inexplicabilă, o eroare pe care evoluţiile jucătorului o pot face "istorică".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.