Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Boloș mărește salariile a zece angajați din Ministerul Finanțelor cu 50% și vrea să contracteze avocați pentru a se lupta cu Pfizer

economedia.ro
marcel bolos

Decizie urgentă în Ministerul de Finanțe, după ce compania Pfizer a anunțat că dă în judecată România pentru suspendarea contractului privind achiziția de vaccinuri.

Marcel Boloș vrea să ceară măriri de salarii pentru angajații specializați pe procese internaționale

Zece juriști din minister vor avea salarii mărite ca să fie motivați să lupte mai bine contra companiei Pfizer. Aceștia vor primi majorări de salarii cu 50%.

Guvernul va împuternici joi, printr-un memorandum, Ministerul Finanţelor în vederea contractării de asistenţă juridică pentru reprezentarea României în procesul pe care compania Pfizer l-a intentat statului român.

În cadrul şedinţei Executivului de joi va fi aprobată împuternicirea Ministerului Finanţelor pentru contractarea de servicii de asistenţă juridică şi reprezentare în vederea asigurării reprezentării României în cauza înregistrată cu nr. F5331-23, aflată pe rolul Tribunalului de Primă Instanţă francofon din Bruxelles, cu prim termen de judecată la data de 20 februarie 2024.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.