Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a bătut palma cu Cristian Popescu Piedone: 'Am discutat despre majoritate. Eu o să respect legile, în comparaţie cu mulţi'

PSD
Marcel Ciolacu Congres PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că a discutat la sediul partidului cu primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, despre formarea unei majorităţi în Consiliul local, precizând că Piedone nu va intra în PSD.

"Am discutat despre majoritate", a afirmat Ciolacu, la finalul întrevederii, scrie agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

Întrebat dacă Piedone va intra în PSD, Ciolacu a spus: "Nu. Am vorbit despre majoritate. Dânsul face parte dintr-un alt partid, conform legii. Eu o să respect legile, în comparaţie cu mulţi. Ne cunoaştem de mult timp şi am avut o discuţie telefonică şi ne-am văzut".

Liderul PSD a menţionat că a discutat şi va continua întâlnirile cu liderii de filiale pe tema listelor la parlamentare, existând deja judeţe unde listele s-au închis.

Citește și: Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Raed Arafat: Aștept ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie

"O să aveţi o surpriză plăcută. De exemplu, la Ialomiţa, toate propunerile sunt până în 42 de ani", a adăugat Ciolacu.

Primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunţat marţi că se va forma o majoritate PPUSL - PSD în Consiliul local al sectorului, adăugând că va discuta şi cu alte formaţiuni politice care "doresc să colaboreze în interesul cetăţenilor".

Citește și: Virgil Musta, după recordul de pacienți la ATI: Paharul s-a umplut. Nu ştim ce facem în continuare

"Având în vedere că PSD are numărul cel mai mare de consilieri în cadrul Consiliului local Sector 5, am ales să discut primii cu domniile lor pentru o posibilă majoritate în cadrul Consiliului local. Ne-am expus părerile reciproc, atât eu, cât şi domnul Marcel Ciolacu, Consider că discuţiile s-au încheiat. Pot să vă spun că se va forma o majoritate PPUSL-PSD în cadrul Consiliului local sector 5", a declarat Popescu Piedone, la finalul unei întâlniri cu conducerea PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.