Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a dat ordin pentru o măsură de mare impact: Asta îmi doresc, asta voi face! (Surse)

ciolacu Guvern

Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis colegilor din Guvern că trebuie luate toate măsurile pentru a prelungi plafonarea adaosului comercial pentru alimente. Premierul i-a cerut ministrului Agriculturii să discute cu retailerii și apoi să fie dat ordinul de prelungire.

”Plafonarea adaosului comercial pentru alimentele de bază va fi prelungită! Asta îmi doresc, asta voi face. Ministrul Agriculturii trebuie să discute cu retailerii, apoi să dea un ordin pentru prelungire

Săptămâna asta nu știm dacă mai băgăm în ședințe măsuri importante pentru fermieri și protestatari. Amânarea plății ratelor e la avizare, cel mai probabil o vom adopta săptămâna viitoare”, ar fi spus Marcel Ciolacu, conform unor surse prezente la discuții.

Legea salarizării este cartoful fierbinte

Premierul le-a mai spus miniștrilor că trebuie să lucreze foarte atent la Legea salarizării și trebuie să vină cu o lege bună, indiferent cât ar dura.

”Legea salarizării pentru magistrați e în lucru la Ministerul Justiției. Nu ne grăbim, vrem să fie gata cel târziu până în aprilie. Legea salarizării unitare avem timp să o facem, nu vrem să ne batem joc. Le luăm pe rând.”, a mai transmis Ciolacu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.