Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a făcut show pe scena Congresului UDMR: glume pe seama plăcuței suedeze și acuzația că vrea să vândă Ardealul

stiripesurse
marcel ciolacu, la congresul UDMR

Preşedinte Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu a fost aplaudat la scenă deschisă la Congresul UDMR. El a relatat de la tribună că a fost întrebat ce părere are despre plăcuţele bilingve şi a răspuns că PSD "a rezistat" cu plăcuţa suedeză, astfel că nu vede o problemă cu plăcuţele bilingve. La final a ținut să spună conducerii UDMR să traducă bine participanților și opiniei publice ceea ce a spus pentru a nu se trezi ulterior cu acuzații că ar vândut Ardealul maghiarilor.

Marcel Ciolacu a fost prezent la Congresul UDMR de la Sângeorgiu de Mureş, el începându-şi discursul cu o glumă.

"Am în continuare privilegiul să mă adresez româneşte, dar cred că indiferent cum ne adresăm astăzi în faţa dumeavoastră suntem români şi creştini. În drum spre domnul primar şi să particip la Congresul UDMR am oprit la Peco şi m-a întrebat un om ce părere am de plăcuţele bilingve. A rezistat PSD cu plăcuţa suedeză, nu văd o problemă cu plăcuţele bilingve”, a transmis Ciolacu.

La final, Ciolacu i-a înțepat pe cei de la UDMR, dar și pe Klaus Iohannis:

„Domnule Hunor, o ultimă rugaminte, pentru că faceți parte din coaliția de guvernare, vă rog mult să le traduci exact ce am vrut să spun aici colegilor din coaliție, poate și domnului președinte Iohannis, ca să nu ne mai auzim vorbe că iarăși vrem să vindem Ardealul”, a spus la finalul discursului său Marcel Ciolacu. Replica fost primită cu aplauze și râsete de cei prezenți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.