Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a îmbrăcat deja haina de premier: își asumă primul mare angajament în numele Guvernului

marcel ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a îmbrăcat deja haina de premier și discută măsuri guvernamentale importante. Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții industriei de film din România și le-a promis acestora că Executivul se va implica serios în finanțarea cinematografiei.

”Astăzi am stabilit împreună cu cei mai puternici reprezentanți ai industriei de film din România toate detaliile pentru repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice.

Vom plăti toate sumele rămase restante în urma acțiunilor total inoportune din trecut ale miniștrilor USR, care n-au avut de făcut altceva la guvernare decât să blocheze o sursă de imagine extraordinară pentru România.

Toate țările din jurul nostru au astfel de mecanisme prin care să atragă producătorii de film de prestigiu. Este timpul ca și România să revină în prim-plan și să reînceapă să investească în industria cinematografică.”, scrie Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu va deveni premier, la finalul lunii mai, după finalizarea rotativei guvernamentale și votul din Parlament pentru învestirea noului Guvern.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.