Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu A INTRAT PESTE Cîțu: a discutat PERSONAL cu minerii din Valea Jiului

Facebook
Marcel Ciolacu

Minerii de la Lupeni, Vulcan și Livezeni nu cer măriri de salarii, ci doar plata muncii lor, afirmă Marcel Ciolacu: „Acești oameni nu trebuie umiliți, ei vor doar dialog și să fie tratați cu demnitate și respect pentru munca lor. Actualii guvernanți nu fac nimic în afară de a tăia și distruge”.

Citește și: Specialiștii ISU dau de PĂMÂNT cu Lucian Bode după TRAGEDIA de la Constanța: Saltelele pneumatice NU pot fi folosite în misiuni de salvare

 

„Am vorbit mai devreme cu cei din Valea Jiului și am văzut care este starea de spirit a oamenilor. Minerii de la Lupeni, alături de cei din Vulcan și Livezeni, nu cer măriri de salarii, ci doar plata muncii lor. E dreptul lor și sunt alături de ei! Acești oameni nu trebuie umiliți, ei vor doar dialog și să fie tratați cu demnitate și respect pentru munca lor”, transmite Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraților afirmă că, în 2019, Guvernul PSD a dat OUG 60, care asigura supraviețuirea mineritului în Valea Jiului și locurile de muncă pentru mii de familii, conform Mediafax.

Citește și: Specialiștii ISU dau de PĂMÂNT cu Lucian Bode după TRAGEDIA de la Constanța: Saltelele pneumatice NU pot fi folosite în misiuni de salvare

„Actualii guvernanți nu fac nimic în afară de a tăia și distruge”, conchide președintele PSD.

Minerii de la exploatările de cărbune Livezeni, Vulcan şi Lupeni protestează de câteva zile pentru neplata salariilor. Salariile minerilor din Valea Jiului ar fi trebuit plătite în 15 a lunii, însă conducerea CEH a anunţat că acestea vor fi plătite până în data de 26 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.