Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a răbufnit după ședința de la Cotroceni: 'O gașcă a perdanților girată în acest moment de Iohannis, care este paralel cu Constituția'

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a răbufnit joi, la Antena3, după ședința de la Cotroceni, acuzând că o „gașcă de perdanți” este girată de președintele României.

„Aici vorbim de o gașcă a perdanților girată în acest moment de Iohannis, care este paralel cu Constituția. Au început negocieri înaintea negocierilor, ceea ce este total nepermis. (...) Noi vom face tot ce putem legal, constituțional și democratic pentru a apăra voturile românilor. Astăzi, o să am un BPN cu colegii mei unde îl vom nominaliza și pe dl Alexandru Rafila să fie propunerea noastră pentru funcția de prim-ministru și vom discuta toate procedurile legale pe care o să le facem în perioada următoare. (...) Este exclus să mergem la Cotroceni, dacă PSD nu este invitat conform spiritului Constituției”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis a avut azi dimineață o întâlnire cu premierul propus, Florin Cîțu, și cu liderii partidelor parlamentare care vor forma viitoarea coaliție guvernamentală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.