Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu anunţă că pachetul de măsuri fiscale pe care îşi va asuma răspunderea în Parlament va fi finalizat săptămâna aceasta: Nu schimbăm sistemul de imp

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat miercuri că pachetul de măsuri fiscale pe care îşi va asuma răspunderea în Parlament va fi finalizat săptămâna aceasta. ”Noi luăm acum nişte măsuri fiscale, nu schimbăm sistemul de impozitare, nu trecem de la taxa unică la progresivă, lucru pe care ni-l recomandă atât Comisia şi toate forurile fiscale şi internaţionale, a mai spus premierul.

Premierul a afirmat că îşi doreşte ca pachetul să fie finalizat săptămâna aceasta pentru a intra în transparenţă.

”Nu este nimic neînţeles, toate discuţiile au decurs normal, aşteptăm, este şi o echipă tehnică la Bruxelles în acest moment, este de două zile, vom avea toate informaţiile. Noi luăm acum nişte măsuri fiscale, nu schimbăm sistemul de impozitare, nu trecem de la taxa unică la progresivă, lucru pe care ni-l recomandă atât Comisia şi toate forurile fiscale şi internaţionale”, a arătat el. Marcel Ciolacu a precizat că ”reforma fiscală prevăzută în cererea de plată nr 4 este cu totul altceva”.

”Mi-aş dori ca anumite măsuri să acopere şi din solicitările de reformă fiscală ale Comisiei. Uitaţi-vă în PNRR, scrie negru pe alb ce se doreşte în raportul de ţară şi în recomandările Comisie”, a mai spus şeful Executivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.