Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu anunță o schimbare istorică în Valea Jiului: se termină epoca cărbunelui/ Video

Captura video
ciolacu plan

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că se acordă 50 de milioane de lei pentru plata salariilor angajaților din Valea Jiului, din Fondul de Rezervă al Guvernului. De asemenea, premierul a explicat că se va forma o companie nouă Complexul Energetic Valea Jiului, care va avea drept scop să schimbe cel mai mare bazin minier din România într-o zonă unde se va produce energie verde, panouri fotovoltaice și energie hidro.

”Astăzi alocăm, din fondul de rezervă, suma de 50 de milioane de lei pentru cei peste 2000 de angajați de la Complexul Energetic Hunedoara, să își primească salariile. Le-am promis asta oamenilor de acolo și ne ținem de promisiune.

Practic, construim o companie nouă, Complexul Energetic Valea Jiului, care va prelua salariații din Complexul Energetic Hunedoara. Va fi o companie care își propune și proiecte pe energie verde, atât pe zona fotovoltaică, cât și pe zona de hidro. Aceste proiecte pot fi finanțate atât pe Fondul de Modernizare, dar avem la dispoziție și Fondul de Tranziție Justă”, a explicat Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.