Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, atac fără precedent la adresa PNL: calfică drept 'imbecilă' o măsură adoptată de liberali/ Video

captură facebook
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că liberalizarea prețurilor la energie, măsură adoptată în Guvernul PNL și promovată de actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu, a fost o măsură ”haotică și imbecilă”.

”Doi doi de guvernare de dreapta, știm cu toții unde se ajunsese. Tot PSD a venit cu cele mai bune programe pentru IMM-uri și pentru capitalul românesc, cu cele mai bune scheme de ajutor, aprobate ulterior și de către Uniunea Europeană. (...) Este normal să creștem pensiile, să fim mândri de părinții noștri. Anormal este să ne batem joc de munca părinților noștri! Trebuie să fim mândri de ceea ce au realizat ei în domeniul energiei, dar să venim cu o liberalizare haotică și imbecilă într-un moment în care Europa se pregătea de altceva”, a spus Marcel Ciolacu.

El a subliniat că nu îi „pare rău” că a intrat în coaliţie alături de PNL, considerând că „a procedat corect”, arătând că PSD nu va renunţa la valorile sale, precum echitatea socială, „cum şi celelalte partide din coaliţie trebuie să-şi păzească valorile lor”.
„Nu ştiu acuma dacă acel impozit unic mai reprezintă şi progresul, dar sunt ferm convins că împreună vom găsit soluţiile cele mai bune. Nu avem altă variantă în acest moment în România pentru a crea o stabilitate politică, decât această alianţă, cel puţin până în anul 2024”, a adăugat liderul social-democrat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.