Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, atac dur la Klaus Iohannis: 'Criza e la președinte. A ajuns la concluzia PSD: trebuie făcute alegeri anticipate'

jurnalul
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată încrezător după declarațiile făcute de președintele României, Klaus Iohannis. El susține că Iohannis e cel mai în măsură să scape România de actuala criză.PSD vrea alegeri anticipate, iar până atunci un Guvern de tehnocrați. În acest sens liderul PSD îi solicită lui Iohannis să își intre în atribuții.

„Înseamnă că a ajuns concluzia PSD, că trebuie făcute alegeri anticipate.

Nu avem o majoritate. Nu ne leagă niciun principiu cu USR, iar cu PNL e exclus - atât de la noi, cât și de la ei. Din tot raționamentul mă bucur că și președintele a ajuns la raționamentul nostru.

Am vorbit de 10 puncte în privința urgențelor românilor. Nu există ca PSD să susțină acum un guvern minoritar al PNL, în nicio formă. Susținem acele 10 punte pentru un guvern de specialiști.

Vrem alegeri anticipate și până atunci un Guvern de specialiști, cu cele 10 puncte. Dl. Iohannis e cel mai în măsură: criza e la domnul Iohannis. Constituţional, ar trebui să intervină, nu să ne dea declaraţii între două avioane că trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. El trebuie să-și intre în atribuții”, a spus Marcel Ciolacu.

Declarația lui Klaus Iohannis la care face referire Marcel Ciolacu:

„Am constatat ieri in Parlament un entuziasm total nemotivat in legatura cu caderea Guvernului. Am observat, dupa ce s-a incheiat motiunea, liderii si membrii partidelor care au votat aceasta motiune au avut diverse abordari. Au venit unii sa ne spuna ca probabil nu se prezinta la consultari. Da, probabil dumnealor au daramat un Guvern si habar nu au ce sa se intample dupa. Altii au topait pe acolo sa suspende presedintele. Nu vad ce ar rezolva suspendarea presedintelui, dar ar crea circ. Altii au venit in fata microfoanelor cu texte de parca acum s-a inventat coalitia si nu ei au detonat coalitia si au dus la caderea Guverului. Eu cred ca e nevoie de zile bune pana toata lumea coboara cu picioarele pe pamant. Acesta criza e diferita, politicienii au inceput sa aiba discursuri anti-toti. Asa nu se poate. Doar prin maturitate si nu prin tafna se rezolva aceasta criza.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.