Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu critică abordarea PNL și USR: 'Arogantă și superficială'. Liderul PSD anunță 100 de priorități pentru români

ciolacu PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat miercuri că a fost finalizată o listă cu 100 de priorități pentru români de la care vor porni discuțiile cu PNL. Totodată, el a criticat abordarea celor de la USR și PNL, spunând că dau dovadă de aroganță și superficialitate.

„Haideți să vedem realitățile din România. Ne aflăm într-o criză majoră pandemică negestionată. Ne află într-o criză economică, într-o criză socială și într-o criză politică declanșată de fosta guvernare de dreapta, respectiv PNL și USR. Toate crizele au fost gestionate și sunt efectul acestei alianțe de dreapta susținută de președintele Klaus Iohannis. Cred că aici este discuția. Am văzut abordarea celor două partide în ședințele lor. Este o abordare arogantă și superficială. Eu am terminat cu colegii mei cele 100 de priorități pentru români, atât pe o perioadă scurtă, cât și pe o perioadă medie și de la acest lucru vom porni în discuțiile pe care le vom avea cu PNL”, a spus Ciolacu, la sediul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.