Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, cu gândul la Republica Moldova, susține că cele mai afectate state în urma războiului din Ucraina ar trebui să primească cât mai mult sprijin

PSD
Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susține că cele mai afectate state ca urmare a invaziei ruse în Ucraina trebuie să primească cât mai mult sprijin din partea comunității internaționale. Mai exact, politicianul a făcut referire la Republica Moldova şi Georgia, care, susține Ciolacu, sunt esențiale pentru a păstra securitatea în sectorul de est a spațiului euroatlantic.

„În acest context dificil, România a acordat sprijin substanţial Republicii Moldova pentru a putea să facă faţă multiplelor provocări, cum ar fi criza energetică, numărul crescut de refugiaţi ucraineni, riscurile de securitate şi rezilienţă. Flancul de Est este esenţial pentru securitatea euroatlantică, mai ales în acest moment, ceea ce face cu atât mai importantă implementarea în totalitate şi la termenele stabilite a deciziilor Summitului NATO de la Madrid”, a declarat Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

Demnitarul a mai vorbit și despre evenimentul pozitiv de astăzi, când Finlanda devine oficial al 31-lea stat membru NATO.

„Aş dori să salut aderarea Finlandei, care devine oficial stat membru al NATO chiar astăzi. În acelaşi timp, îmi exprim speranţa că Suedia va avea acelaşi parcurs pozitiv”, a mai menționat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.