Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu dă un mesaj liberalilor privind alegerile prezidențiale: Nu există altă soluție

ciolacu guvern bun

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj, atât partenerilor politici și de guvernare cât și alegătorilor, prin care le spune că soluția politică pentru România în următorii ani este o alianță PSD-PNL.

„Dacă se va ajunge la un acord politic este posibil și acest scenariu (candidat comun la prezidențiale - n.r.). Dacă nu se ajunge atunci vor fi candidaturi separate. Dacă românii vor da votul pentru alianța electorală pentru Parlamentul European, logica ar duce la o alianță politică.

E adevărat că sunt oameni care ar fi votat PSD curat sau ar fi votat PNL curat se gândesc acum, dar eu mă adresez românilor care se află în această situație: altă soluție politică în acest moment nu există pentru România decât această alianță electorală”, a declarat Marcel Ciolacu la DcNews.

„Noi am creat o opțiune electorală”

Întrebat dacă va candida la funcția de președinte al României, liderul PSD a spus că această decizie o va lua dupa rezultatul alegerilor din iunie.

„Vom vedea acest lucru după alegerile din 9 iunie și mi se pare corectă abordarea. Părerea mea e să stăm frumos, să ne facem treaba, să vedem votul românilor și pe urmă să decidem”, a spus Ciolacu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.