Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre reforma în PSD: CEx să fie mai larg, să îi cuprindă și pe aleșii locali

Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Brăila, că una dintre modificările care privesc reorganizarea PSD este lărgirea Comitetului Executiv al partidului, din care să facă parte și aleșii locali.

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Brăila, că la sfârșitul acestei luni va fi convocată o ședință a Comitetului Executiv al PSD.

„Împreună cu Paul Stănescu propunem ca la sfârșitul lunii să facem un Comitet Executiv, având invitați primarii de mari municipii, președinții de Consilii Județene și tot grupul de parlamentari. Este un for cât se poate de larg, un for cât se poate de reprezentativ și acolo se vor lua hotărârile importante și drumul PSD, și modul cum se va desfășura congresul PSD, principiile și doctrina, proiectele politice și toate deciziile care ne vor influența viitorul politic”, a spus Marcel Ciolacu, conform Mefiafax.ro.

Președintele interimar al partidului susține că reorganizarea PSD trebuie să pornească de la niște modificări statutare.

Citește și: Câștigarea primăriei Capitalei îl face pe Ludovic Orban să-și calce pe orgoliu! Ce lideri PNL sunt bagați în sondaje

„Reorganizarea partidului trebuie să pornească de la niște modificări statutare, cum este aceasta: Comitetul Executiv să fie un for mai larg, în care să fie și aleșii locali. (...) Dacă nu schimbăm, dacă nu pornim această restructurare a partidului, dacă nu modificăm felul de a ne alege la congres și percepția de bătaie pe funcții să fie depășită de acest partid, nu avem nicio șansă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, congresul PSD va avea loc cel mai târziu în 29 februarie, iar până în 9 februarie vor fi încheiate toate conferințele județene.

Marcel Ciolacu susține că în PSD trebuie să fie organizat anul viitor, în ianuarie-februarie, un congres ordinar, în cadrul căruia să fie ales un președinte al partidului până în 2024. „An în care se așază planetele și toate alegerile sunt într-un singur an, an în care PSD nu va mai avea nicio scuză dacă nu trimite la Cotroceni un președinte din interiorul PSD”, a precizat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.