Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre refugiații ucraineni: Românii sunt un exemplu pentru întreaga lume!

refugiati

Premierul Marcel Ciolacu transmite marți, de Ziua Internațională a Refugiatului, că românii sunt un exemplu pentru întreaga lume prin modul în care i-au ajutat pe ucrainenii fugiți din fața războiului.

„În martie 2022, am văzut ce înseamnă teroarea pe străzile pline de cratere, privind blocurile bombardate din Bucea și Irpin. Și am înțeles groaza trăită de familiile disperate, obligate să fugă din calea războiului. Peste 4,6 milioane de ucraineni au ales ca adăpost țara noastră, majoritatea fiind femei și copii. Am văzut și cum, de atunci și până astăzi, românii au probat o solidaritate fără precedent: un generos efort național care a construit un spațiu al siguranței și liniștii pentru refugiații din Ucraina”, a scris Ciolacu pe Facebook.

„De aceea, astăzi, Ziua Internațională a Refugiatului este un nou moment al certitudinii că românii sunt un exemplu pentru întreaga lume! Prin ceea ce poporul nostru face de aproape un an și jumătate, demonstrăm ce înseamnă cu adevărat sprijinul și generozitatea în fața terorii. Iar eu am învățat de la familia mea o lecție sfântă: că atunci când faci un bine, Dumnezeu ți-l va întoarce cu siguranță!”, a adăugat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.