Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre un guvernul de uniune naţională: 'Am făcut propunerea la învestirea Guvernului Orban 2'

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a confirmat luni că rămâne adeptul ideii unui guvern de uniune naţională în cazul în care moţiunea de cenzură a Guvernului va trece de Parlament, dar a amintit că acesta este atributul şefului statului, potrivit Agerpres.

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă o consecinţă a moţiunii de cenzură ar putea fi un guvern de uniune naţională, Ciolacu a arătat că "atributul desemnării prim-ministrului este al preşedintelui României".

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

"Şi repet, eu respect Constituţia, în comparaţie cu alte instituţii şi persoane publice. Aşteptăm decizia, dacă moţiunea va trece, decizia preşedintelui. Am fost cu această propunere, dacă vă amintiţi, la preşedintele României, când a fost învestit Guvernul Orban 2 şi cred că a greşit preşedintele în acel moment şi nu a pus un guvern de uniune naţională. Lucrurile ar fi arătat cu totul şi cu totul altfel acum în România şi am fi avut un guvern cu credibilitate", a afirmat liderul PSD.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva Guvernului va fi citită joi, de la ora 12,00, au decis, luni, Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Potrivit documentului intitulat "Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mită generalizată", reprezentanţii Executivului au încălcat toate regulile impuse cetăţenilor în urma pandemiei cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.