Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre verificările DNA la PSD: O să-mi întreb avocații dacă am voie să vă spun / Nu am zis de Dăncilă la informală

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la sediul central al partidului, intrebat ce documente a cerut DNA de la PSD si la ce perioada se refera:

"Din ce ştiu eu, şi m-au informat avocaţii şi contabilii, au cerut aceste documente. Nu suntem singurul partid la care s-au cerut, am înţeles că s-au cerut şi la PNL, mi se pare corect să fie solicitate aceste documente, sunt bani publici, să facă ancheta şi să vedem despre ce e vorba. Nu sunt îndreptăţit să vă spun din ce perioadă, cred că nici nu e legal. Nu ascund nimic, lăsaţi-mă să întreb avocaţii dacă am voie să dau astfel de informaţii. Toate contractele pe care le-a avut PSD şi care au fost considerate legale din punct de vedere al avocaţilor noştri s-au achitat sau sunt eşalonate, în curs de achitare".

El a negat că ar fi menţionat în context numele Vioricăi Dăncilă într-o şedinţă informală a PSD.

"Mi se pare corect ca să-mi informez colegii la şedinţele informale despre situaţia financiară a partidului. Acest lucru l-am făcut la toate acestea. În schimb, nu am avut o discuţie în ceea ce o priveşte pe doamna Dăncilă. Îl invit în conferinţă de presă să dea detalii (pe cel care a susţinut contrariul - n.r.) Eu personal nu am avut această discuţie în ceea ce o priveşte pe doamna Dăncilă. Am prezentat situaţia financiară a partidului. Mai mult, există un caiet în sediul partidului, pe care colegii mei pot să vină să-l consulte şi să vadă toate contractele semnate de către partid şi sumele din contract", a spus liderul interimar al PSD.

Citește și: Rareș Bogdan: Undeva la 36% din populație mai susține restricțiile. Poate fi tragic pentru un partid .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.