Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, după imaginile de la Spitalul Foișor: 'Este criminal ceea ce faceți! Și ar trebui să înfundați pușcăriile, nu să ieșiți la televizor'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată profund revoltat de modul în care sunt evacuați pacienții de la Spitalul Foișor din Capitală (mai multe detalii aici). De asemenea, acțiunea nu este apreciată nici de secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, care și-a cerut scuze public în fața pacienților, în direct la postul de televiziune Digi24 (mai multe aici).

„Este criminal ceea ce faceți! Și ar trebui să înfundați pușcăriile, nu să ieșiți la televizor să explicați inexplicabilul!

Ați mințit atât de mult pentru a vă ascunde prostia, hoțiile și nepăsarea până ați ajuns să scoateți oamenii, noaptea, din spitale! Pentru că luni de zile nu ați făcut nimic! Doar v-ați încurcat în propriile minciuni!

Iohannis, dă-ți afară incompetenții! Numește pe cineva capabil să salveze viețile românilor, nu să îngroape cât mai mulți români!”, a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Mihai Gâdea, despre imaginile de la Spitalul Foișor: 'E finalul pentru cei care au luat deciziile. Premierul, președintele, nu cred că se pot uita nepăsători' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.