Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, după tragedia din Timișoara: 'PNL nu își asumă. E incredibil. Asta e România normală?'

Camera Deputatilor
Marcel Ciolacu

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, acuză PNL de indiferență în cazul din Timișoara, unde doi copii și mama unuia dintre ei au murit, după ce au prezentat simptomele unei intoxicații. Alți trei copii sunt internați la spital. Primele date arată că blocul a fost deratizat recent, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

„Un bebeluș de nouă zile și mama sa, dar și un alt copil de trei ani au murit după o deratizare făcută în bloc. Alți copii și adulți sunt internați în spital și câteva zeci de locatari au fost evacuați. Autoritățile au început să facă verificări abia după 48 de ore. 48 de ore!!!! Și după ce a apărut cazul în presă. Ați auzit să iasă cineva de la PNL și să își asume ceva?! Să anunțe vreo măsură?! Vreo demitere?! Nimic! Nu e convenabil.... Înțeleg din presă că primarul Timișoarei, ministrul Sănătății și cel al Internelor au telefoanele închise. Toți sunt de la PNL. Și niciunul nu își asumă să comunice nimic. Incredibil! Asta e România normală?!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Doi copii și mama unuia dintre ei au murit la Timișoara, după ce au prezentat simptomele unei intoxicații. Alți 3 copii sunt internați la spital. Primele date arată că blocul în care locuiesc cu toții a fost deratizat recent.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătăte Publică Timiș, a demarat o anchetă în acest caz și precizează că, în acest moment, sunt internați în spital pentru investigații patru adulți și trei copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.