Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu e de acord cu Ludovic Orban, care vrea să îl schimbe din funcția de șef al deputaților: 'Și eu aș încerca, dacă aș fi în locul lui'

Facebook
ciolacu marcel

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat, luni, întrebat dacă va fi schimbat din funcţie, că, dacă ar fi în locul PNL, ar dori să ocupe toate funcţiile, menţionând însă pentru acest lucru trebuie modificat regulamentul.

Întrebat dacă ar putea fi schimbat din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Ciolacu a spus: "Dacă aş fi în locul Partidului Naţional Liberal, normal. Mi-aş dori în continuare, principiul dominoului se numeşte, ca toate funcţiile să le ocup".

Citește și: Se cutremură total Poliția și Jandarmeria! Vor fi execuții pe bandă rulantă

El a adăugat că pentru acest lucru trebuie modificat regulamentul.

"Acum să vedem în ce măsură. Se modifică regulamentul? Sunt totuşi nişte proceduri. Şi astăzi am văzut în plen, liderul grupului Partidului Social Democrat, domnul Alfred Simonis, a solicitat o prevedere din regulament foarte clară. În cazul în care un lider de grup solicită un apel nominal pentru cvorum, el trebuie respectat, nu a fost respectat, dar cu modificarea regulamentului este o procedură mult mai anevoioasă. Dacă aş fi în locul dânşilor, categoric că şi eu aş încerca să schimb preşedintele Camerei. Le doresc succes, cum îi urez succes şi domnului Orban la viitoarea moţiune pe care o să depună Partidul Social Democrat", a afirmat Ciolacu.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl spulberă pe Victor Ponta: Nu mai poza în victimă trădată, că e penibil și dizgrațios .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.