Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu face precizări tăioase despre compensarea prețului la carburanți

Facebook
Marcel Ciolacu

Ordonanța care prevede compensarea prețului la motorină și benzină cu 50 de bani se prelungește până la sfârșitul anului, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Rămâne la fel”. „În ceea ce privește ordonanța, se prelungește până la sfârșitul anului. Rămâne la fel”, spune Marcel Ciolacu despre prelungirea schemei de compensare a carburanților. Coaliția a decis, luni, în ședință, ca măsura de compensare a carburanților cu 50 de bani per litru să rămână în vigoare încă trei luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din coaliția de guvernare.

Este vorba atât motorină, cât și de benzină. Decizia inițială de compensare a prețului la carburanți a fost luată la finalul lunii iunie 2022. Jumătate din această reducere va fi decontată de către stat și jumătate de distribuitori. Compensarea este evidenţiată pe fiecare bon fiscal emis la staţiile de alimentare cu combustibil.

Citește și: Virgil Popescu reacționează cu vorbe, după facturile uriașe primite de vedete: ANRE să își facă treaba, fac un apel! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.