Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu forțează mâna Guvernului Orban după decizia CCR: 'Sunt bani în buget'

PSD
Marcel Ciolacu Congres PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că sunt bani în bugetul de stat pentru dublarea alocațiilor copiilor, așa cum a decis Curtea Constituțională. El precizează că își bazează informația pe declarațiile premierului Ludovic Orban și ale ministrului de Finanțe, Florin Cîțu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi, la Iași, despre opiniile unor analiști economici, potrivit cărora o dublare a alocațiilor copiilor ar destabiliza echilibrul economiei.

„Aveți o socoteală care e impactul bugetar? Există bani în acest buget, așa cum au anunțat Orban și Cîțu, când au zis că au prevăzut bani în bugetul de stat pentru dubarea alocațiilor și creșterea pensiilor cu 40%”, spune liderul PSD, conform Mediafax.

CNSAS dă BOMBA ZILEI: 8 candidaţi la alegerile locale au calitatea de colaborator al Securităţii, dintre care 5 au decizii definitive

Curtea Constituțională a României a respins, joi, sesizarea Guvernului și decis că alocațiile copiilor trebuie dublate și nu crescute etapizat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Judecătorii CCR au decis respingerea sesizării Guvernului privind legea care respinge Ordonanţa de urgenţă ce prevede creşterea etapizată a alocaţiilor copiilor.

Astfel, alocațiile copiilor trebuie să fie dublate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.