Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, FURIBUND la adresa locatarilor de la Palatul Victoria: 'Guvernul Orban este un eșec politic'

PSD
Marcel Ciolacu PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, miercuri, în direct la România TV, despre situația dezastruoasă în care se află România în acest moment, considerând că actualul guvern este un eșec politic.

"Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc sau să am o formă ușoară ca domnul Ciutacu. Când am ajuns la 10.000 de cazuri de infectări, nu mai vrea nimeni să se testeze. E un boicot, beneficiarii sunt guvernanții. De ce au blocat aceste testări rapide?

GCS este ocupat cu campania electorală. O să ne restricționeze iarăși drepturile. Președintele știe că în acest moment situația este scăpată de sub control și ceea ce face este cinism.

Noi nu facem prevenție, facem campanie electorală. Visul domnului Orban este de a rămâne la Palatul Victoria, Dar și-a făcut un calcul greșit.

Citește și: Dezvăluire. Managerul ‘Spitalului Groazei’ din Reșița, cap de listă PNL la alegeri! A fost înscăunat de Nelu Tătaru în aprilie

Ludovic Orban va spune orice până pe 6 decembrie. Domnul rafila și domnul Cercel îmi spun realitatea din spitale. Avem pacienți pe holuri, primesc oxigen pe paturi pliante.

Ei spun de Europa dar s-au îndepărtat de Europa.

Eu tot au vorbindu-se de specialiști, dar dumneavoastră îi cunoașteți pe acei speciliști. Să ne spună care speciliști au spus să se închidă piețele.

A fost o tâmpenie făcută de la început. Nu au capacitatea de a recunoaște. Dar Guvernul Orban este un eșec politic", a spus Marcel Ciolacu..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.