Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu iese la atac: PSD va construi o majoritate concretă săptămâna viitoare

ciolacu PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu critică, într-o postare pe Facebook, guvernarea de dreapta, despre care spune că are ca şi program ”sărăcie, Frig şi Foame, indiferent cum îl cheamă pe premierul desemnat, Cîţu sau Cioloş şi anunţă că PSD va construi, săptămâna viitoare, o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea preţurilor la energie şi gaze.

”Sărăcie, Frig și Foame - acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloș sau Cițu!

După doi ani de administrat țara, Dreapta și-a epuizat orice resursă de credibilitate și competență. România are azi cea mai scumpă piață spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflația a explodat, prețul alimentelor a crescut în multe cazuri și cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic șocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o școală online formală și fără resurse reale de funcționare.

Iar în vreme ce ei caută majorități iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populației! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini.”, scrie Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.