Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îi dă INTERZIS lui Șerban Nicolae în fruntea Senatului: 'E posibilă o surpriză. Trebuie să luăm o decizie politică în așteptarea cetățenilor'

Romania Libera
serban nicolae

Marcel Ciolacu îi spulberă visele lui Șerban Nicolae de a ajunge președintele Senatului! Miercuri seara, la Digi 24, Ciolacu a spus că decizia sprijinirii senatorului PSD pentru a doua funcție în stat va fi luată în Comitetul Executiv și ea va trebui să răspundă așteptărilor românilor, nu liderilor din partid. Senatorii PSD au decis ca Șerban Nicolae să fie propunerea social-democraților pentru poziția de președinte al Senatului.

”Este posibilă o surpriză. Comitetul Executiv nu semnează ca primarul. Eu o să iau act de decizie, nu mă voi implica. Cel mai bine e să luăm o decizie responsabilă politică şi să fie aşteptarea cetăţenilor. Este o discuţie internă pe care prefer să o am în interiorul partidului. Președintele Senatului e o funcție politică. Eu o să iau act de decizia grupului. Domnul Şerban Nicolae este dintre puţinii membri fondatori ai partidului. Ne cunoaştem de zeci de ani, avem o comunicare, este colegul meu, îl respect ca atare. Este o decizie a senatorilor, urmează să fie discutată în CEx, acum doresc să facă anumite... două sau trei demisii, urmează să închidă Biroul Permanent al Senatului, vom respecta exact Statutul. Dacă mi-aş fi dorit alt nume, m-aş fi implicat şi ar fi fost acela. Aş fi sunat colegii, aş fi dat o orientare, lucru pe care nu l-am făcut. Eu nu m-am implicat și nu mă implic.”, a precizat Marcel Ciolacu.

Citește și: Gigi Becali a rămas mască: Aşa ceva e inadmisibil. Şi tot Becali este vinovat, la integritate! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.