Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îi dă replica lui Florin Cîțu în scandalul întâlnirii: 'Poate fi și în Vama Veche'

Facebook
marcel ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, la Antena3, că trebuie să aibă loc o întâlnire între el și premierul Florin Cîțu pe tema PNRR, arătându-și disponibilitatea de a se prezenta acolo unde va fi chemat. „Că o fi la Guvern, că o fi în Vama Veche, unde vrea domnia sa. Această discuție trebuie să aibă loc”, a punctat liderul PSD.

„Nu am astfel de orgolii, mai ales când vorbim despre PNRR al României. Repet, nu este al unui Guvern sau al coaliției, el este al României și în toate statele europene toate aceste planuri de redresare și reziliență au fost prezentate în parlamentele naționale. Până la urmă, Parlamentul este o pârghie de a informa cetățenii și un respect. Nu știu dacă s-a supărat dl Cîțu. Eu nu am astfel de orgolii. Poate să mă invite împreună cu specialiștii, cu partenerii sociali. Unde îmi va spune acolo o să mergem să discutăm despre PNRR, că o fi la Guvern, că o fi în Vama Veche, unde vrea domnia sa. Această discuție trebuie să aibă loc”, a spus liderul PSD la Antena3.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, luni, că va discuta cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) la Guvern, într-o întâlnire care ar putea avea loc în cursul acestei săptămâni.

„Ne vom vedea, sper, săptămâna aceasta la Guvern, îi fac o invitație oficială, să discutăm puțin pe tema PNRR (…) Am luat decizia să ne vedem”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a spus că încă nu sunt stabilite detaliile acestei întâlniri, nu „este pusă în agendă”, și că ziua în care va avea loc depinde și de programului liderului PSD.

„Vom discuta dacă se poate săptămâna aceasta. Sau săptămâna viitoare”, a spus Cîțu, amintind că a vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu, săptămâna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.