Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îi face cu ochiul lui Klaus Iohannis: Nu exclud un proiect național comun cu PNL

cal sah

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, nu exclude o apropiere de PNL sub umbrela unui „proiect national comun” care poate sa vina ori de la liderii partidelor, ori de la presedintele Klaus Iohannis. 'Iohannis e și președintele meu”, a zis Ciolacu.

Intrebat daca este posibila o alianta PSD-PNL, Ciolacu a zis vineri la DCNews:

„Există doi piloni principali, și pe stânga, și pe dreapta, PSD și PNL. Nu exclud un proiect național comun. Lucrul acesta ar trebui să vină ori de la marii jucători, lideri politici, ori de la președintele României. Președintele României, fiind la al doilea mandat, este posibil să vină cu un proiect național la care indiferent dacă te afli în opoziție sau la putere, liderii politici să susțină acel proiect național. Președintele României e și președintele meu. E și președintele dumneavoastră. Iar președintele României trebuie să țină cont de acest lucru, și să caute la toți liderii politici lucrurile care ne unesc”.

Referitor la afirmația lui Klaus Iohannis că se află într-un război cu PSD, Ciolacu a spus ca Iohannis s-a referit la mandatul sau trecut. Întrebat dacă acest lucru înseamnă o deschidere a sa către Președintele României, Ciolacu a răspuns:

„Noi de la intrarea in UE si NATO nu am mai avut un program national, pe care trebuie să-l susții, indiferent din ce poziție ești, dacă ești de la Putere sau din Opoziție. Numai așa România va înainta, numai așa România va fi susținută de către toți liderii politici, indiferent din ce structuri sunt, că e Parlamentul European, că sunt ambasadori, că sunt consuli. Deci, lipsa unui proiect național, în acest moment, e o evidență clară”, a motivat Marcel Ciolacu.

Vezi si: VIDEO Vladimir Putin a decretat, în celebra conferință de presă de sfârșit de an: 'Nimeni nu trebuie să se atingă de Lenin' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.