Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Șerban Nicolae: Hagi mergea la antrenamente cu colegii / VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, la B1 TV, despre demisia lui Șerban Nicolae din partid, că regretă gestul social-democratului dar că până și Gheorghe Hagi mai mergea la antrenamente cu colegii săi.

„Serban...ne cunoastem de foarte mult timp. Imi pare rau ca nu mai suntem colegi, dar sa stiti ca si Hagi mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri impreuna cu colegii, faceau scheme. Si Hagi presupun ca nu dadea atatea goluri daca restul colegilor nu ii dadeau pase. Si politica e un joc de echipa. Daca nicio organizatie din Bucuresti nu a venit cu propunerea de a te regasi pe lista pentru mine a fost un mare semn de intrebare. Pana sa se supere Serban, ar fi trebuit sa fie si pentru el un mare semn de intrebare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Senatorul Șerban Nicolae a demisionat din PSD, după ce nu a fost trecut pe listă la alegerile parlamentare. Șerban Nicolae susține că el ar fi trebuit să fie recompensat pentru ceea ce a făcut în calitatea sa de parlamentar, iar eliminarea sa este ca și cum România l-ar fi scos pe Gheorghe Hagi din echipă, la cererea adversarilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.