Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, ironii ACIDE după gafa lui Turcan: 'E mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că riști să te faci de râs'

Camera Deputatilor
Marcel Ciolacu

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a ironizat-o pe vicepremierul Raluca Turcan, în urma afirmației referitoare la cazul Timișoara, cum că „omul se poate culca sănătos și trezi mort”. Acesta a spus că „e mai sănătos să nu te bagi ca Turcan-n lemne...pentru că riști să te faci de râs”.

„Când știi ce ai în ogradă, e mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că riști să te faci de râs. Dar așa e viața: când te crezi superior și râzi elevat din colțul gurii la arii, vine șefa ta de la partid și ”propaghează” cum te poți culca sănătos și să te trezești mort. Daună totală pentru toți conferențiarii de la PNL! Ghinion!”, a scris președintele Camerei Depuraților, Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Viorica Dăncilă salută confirmarea lui Adrian Zuckerman în funcția de ambasador al SUA la București: 'Va marca începutul unei noi etape'

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri, referitor la cazul tragediei de la Timișoara, că „nu se poate ca în materie de siguranță publică să nu existe controale ale instituțiilor statului astfel încât omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”.

Ministerul Sănătății monitorizează starea de sănătate a pacienților internați în spitalele din Timișoara, urmare a incidentului din blocul de locuințe, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața și alte 88 au fost intoxicate.

Patronul firmei care a făcut deratizările în cele două blocuri de locuințe evacuate în Timișoara a fost arestat pentru 30 de zile.

Trei persoane au murit, doi copii și mama unuia dintre ei în urma deratizării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.