Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu ironizează PNL: Asta înseamnă să fii Ludovic Orban!

Facebook
ciolacu marcel

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (PSD), a afirmat, vineri, că liberalii își asumă meritele pentru conducta de transport de gaze din cadrul proiectului BRUA, început de guvernările PSD. Președintele Camerei Deputaților l-a ironizat pe Ludovic Orban pentru faptul că deja "taie panglici", deși e doar premier desemnat.

"Să nu fii decât premier desemnat, dar totuși să te apuci deja de tăiat panglici! Asta înseamnă să fii Ludovic Orban! Nici dacă apela la ajutoarele lui Gigi Kent și interlopului Calu, prietenii ministrului cu grinda de la Dezvoltare (Ion Ștefan - n.r.), nu putea domnul Orban să facă 330 de km de conductă de gaze!", a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe Facebook.

Președintele Camerei Deputaților a subliniat că liberalii își asumă meritele PSD în ceea ce privește proiectul conductei de gaze BRUA.

"Adevărul este unul simplu: acești oameni se vor lăuda doar cu ce a făcut PSD, pentru că altceva nu vor fi în stare să construiască! De asta trebuie opriți luni la votul de învestitură! Noul coridor de transport al gazelor naturale din regiunea Mării Caspice înspre Europa Centrală pe axa Bulgaria-România-Ungaria-Austria (BRUA) reprezintă un proiect de aproape jumătate de miliard de euro al Transgaz început în timpul guvernelor PSD. Sper doar ca PNL să nu îl distrugă prin incompetență!", a mai spus Ciolacu.

Klaus Iohannis și premierul desemnat Ludovic Orban au participat, joi, la inaugurarea stației de comprimare de gaze Podișor. Președintele Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz S.A. cu Ordinul "Meritul Industrial și Comercial" în grad de Comandor.

La rândul său, președintele Transgaz i-a oferit lui Klaus Iohannis o bucată din conducta de gaze din proiectul BRUA.

Vezi si: Dacian Cioloș s-a dezlănțuit după ieșirile lui Andrei Caramitru: Nu mă reprezintă pe mine. Nu știu dacă e politician .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.