Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu l-a demis pe șeful Vămilor și a semnat pentru o nouă numire

ciolacu guvern

Premierul Marcel Ciolacu l-a eliberat pe Ion Cupă din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române, în locul acestuia fiind numit Marcel Simion Mutescu. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial, informează News.ro.

”Având în vedere propunerea ministrului finanţelor formulată prin Adresa nr. 7.557 din 18 ianuarie 2024, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/563 din 18 ianuarie 2024, în temeiul art. 29 şi al art. 31 lit. e) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 2 alin. (2) din Legea nr. 268/2021 pentru înfiinţarea Autorităţii Vamale Române şi pentru modificarea unor acte normative, prim-ministrul emite prezenta decizie: Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Cupă se eliberează din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Marcel Simion Mutescu se numeşte în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române”, se arată în a doua decizie semnată de şeful Executivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.