Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu LAUDĂ UE: Nu e o construcție perfectă, dar e singura cale spre prosperitate

Camera Deputaților
Marcel Ciolacu

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a declarat că UE nu este o construcție perfectă, oferind ca argumente problema Brexit, migrația, atacurile teroriste sau decalajele economice între Vest și Est, însă Uniunea este cea mai sigură cale către prosperitatea cetățenilor, conform Mediafax.

Citește și: Mama Alexandrei Măceșanu ARUNCĂ în aer cazul Caracal: familia NU are acces la raportul INML care a constat moartea fiicei lor

"Doamnelor și domnilor, Uniunea Europeană este departe de a fi o construcție perfectă. Ar fi o utopie să spunem asta. Criza migrației, Brexit, atacurile teroriste sau decalajele economice dintre Vest și Est sunt doar câteva dintre provocările pe care trebuie să le înfruntăm și care nu de puține ori, sau suscitat discuții aprinse între membrii", a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul Forumului Regional organizat de PSD, marți, la Paralment.

Social-democratul a precizat însă că aderarea la Uniunea Europeană este o metodă rapidă de atingerea a prosperității și așteptărilor cetățenilor.

"Cu toate acestea, vreau să fiți conștienți că UE este cea mai sigură cale pentru a atinge prosperitatea și așteptările cetățenilor. Experiența României a arătat că, în cei 12 ani de la aderare, au intrat în țară investiții externe și fonduri europene de zeci de miliarde de euro", a conchis Ciolacu.

Forumul Regional organizat de PSD pe tema „Integrarea Balcanilor de Vest în Uniunea Europeană” are loc, marți, la Parlament. La eveniment participă Viorica Dăncilă, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, secretarul general al PSD Mihai Fifor, precum și liderul PES Sergei Stanishev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.